Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα που μας κάνει μοναδικούς στο είδος μας

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα που μας κάνει μοναδικούς στο είδος μας
Ο γάμος σας είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής σας, η μέρα που η κάθε γυναίκα ονειρεύεται από μικρό κοριτσάκι. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας και εσείς πρέπει να λάμπετε. Το μυστήριο και η δεξίωση απαιτούν πολλές ώρες ορθοστασίας και για καμιά γυναίκα δεν είναι εύκολο να αντέξει πάνω σε ψηλά τακούνια για τόσο πολύ. 
Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης αυτής, λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον χώρο του νυφικού υποδήματος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς παπούτσια, τα οποία θα είναι κομψά, λαμπερά και ξεκούραστα ταυτόχρονα. 
Το μεγάλο μας πλεονέκτημα που μας κάνει μοναδικούς στο είδος μας, είναι πως εμείς δεν παίρνουμε απλώς μέτρα του ποδιού σας με μεζούρα, τεχνική η οποία χάνει διότι χρησιμοποιεί συγκεκριμένα καλαπόδια, με ελάχιστες πιθανότητες να είναι κοντά στο δικό σας. Εμείς μοντάρουμε το υπόδημα πάνω στο δικό σας πόδι, χρησιμοποιώντας ως καλαπόδι το δικό σας πόδι, τεχνική η οποία δημιουργεί ένα υπόδημα εξολοκλήρου φτιαγμένο για τα δικά σας μοναδικά πόδια.
Επιπλέον πέραν της απόλυτης εφαρμογής στο πόδι σας, υποσχόμαστε την καλύτερη ποιότητα υλικών με τα πολυτελέστερα διακοσμητικά και σχέδια μοναδικά φτιαγμένα για το δικό σας προσωπικό στυλ. Είμαστε εδω για να δημιουργήσουμε μαζί το σχέδιο που πάντα ονειρευόσασταν για τον γάμο σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα Bilero σε εσάς ή να μας καλέσετε για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας.