Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Αέρας ανανέωσης και νέες προτάσεις στα BILERO

Αέρας ανανέωσης και νέες προτάσεις στα BILERO

Με την ευκαιρία του lockdown, η εταιρεία μας αναδιοργανώθηκε και ανανέωσε τους χώρους της βιοτεχνίας, προκειμένου να σας φέρει νέες προτάσεις και ευκολίες. Ανακαινίσαμε τον χώρο της βιοτεχνίας μας δημιουργώντας ένα showroom, στο οποίο θα μπορείτε να βλέπετε τα καινούργια κομμάτια μας μέσα στον χώρο τον οποίο δημιουργούνται.

Τι διαφορετικό σας προσφέρουμε στην βιοτεχνία από τα καταστήματά μας

Μα φυσικά ότι θα μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε όλα τα υλικά και όλα τα χρώματα κατευθείαν από τους καταλόγους παραγωγής μας. Πλέον θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ίδια την δημιουργία 100%. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι θα μπορείτε να κατασκευάσετε το παπούτσι που ονειρεύεστε πάνω στο ίδιο σας το πόδι, πράγμα που μας έχει καταξιώσει στον χώρο και μας κάνει μοναδικούς από την πρώτη στιγμή της εταιρείας μας στον χώρο της μόδας. 

Με γνώμονα την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση οι νέες εγκαταστάσεις BILERO είναι διαθέσιμες, μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου με όλες τις προϋποθέσεις και τα μέτρα για τον covid. Με χαρά θα σας υποδεχθούμε και θα σας ξεναγήσουμε στους νέους χώρους της βιοτεχνίας μας για να δημιουργήσουμε μαζί το παπούτσι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

SHOE FACTORY 

Lefkados 4 Moschato 

Tel : 210 3476364