Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ BILERO

>>.....Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε παπούτσια υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα, υπερασπίζοντας έτσι την τεχνογνωσία μας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ BILERO

Η παραγωγή μας με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό εγγυαται την υψηλή ποιότητα τον προϊόντων. Αυτό εποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την εταιρεία BILERO η οποία δεσμεύετε για την ενίσχυση και την άμυνα της Ελληνικής τεχνογνωσίας.

Το Ελληνικό στυλ τον παπουτσιών BILERO τονίζεται σε κάθε προϊόν μέσω της Ελληνικής σημαίας που εμφανίζετε με υπερηφάνεια στις σόλες και στη συσκευασία.

Σε αντύθεση με της επιλογές τον περισσότερων  ανταγωνιστών, οι οποίοι έχουν αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες το σύνολο της παραγωγής σε χώρες με χαμηλό κόστος.

Η εταιρεία BILERO είναι μια από της Ελληνικές εταιρείες αριστείας, η οποία κατάφερε να συνδυάσει της τεχνικές κατασκευής τεχνών με της ποιο σύγχρονες βιομηχανικές τεχνολογίες.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια πηγή υπερηφάνειας και έχει γίνει μια από της κύριες αξίες της μάρκας BILERO

Η παραγωγή τον υποδημάτων ...MADE IN GREECE... είναι η έκφραση της Ελληνικής ποιότητας και δημιουργικότητας, γνωστής και εκτιμημένης σε όλο τον κόσμο.