Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Συμβουλές και κόλπα για να φροντίζετε τα παπούτσια σας

Συμβουλές και κόλπα για να φροντίζετε τα παπούτσια σας

Τα παπούτσια σας έχουν κατασκευαστεί με τα καλύτερα υλικά από τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας. Βάζουμε την καρδιά μας σε κάθε ζευγάρι και ελπίζουμε να την νιώσετε σε κάθε σας βήμα. Εδώ είναι οι τρόποι να κρατήσετε τα παπούτσια σας σε κορυφαίες συνθήκες.

"Φροντίδα"

1-Αποθηκεύστε τα παπούτσια σας στο κουτί τους. Αυτό θα κρατήσει μακριά την υγρασία και θα διατηρήσει τα σχήματα τους. Φυλάξτε τα σε ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, όπως το ντουλάπι σας.

2-Φορέστε τα παπούτσια γύρω από το σπίτι πριν από την εκδήλωση. Εάν χρειάζεστε λίγο τέντωμα, τα φορέστε με παχιά κάλτσες.

3-Αν τα παπούτσια μας έρχονται με μια στρώση προστατευτικής μεμβράνης στην εξωτερική σόλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει την επένδυση πριν τα φορέσετε.

4-Εάν τα γκλίτερ παπούτσια σας παγιδεύουν το λεπτό ύφασμα του φορέματός σας (όπως το τούλι ή η δαντέλα), μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα. Εφαρμόστε μερικές στρώσεις σαφούς βερνίκι νυχιών πάνω από τις διακοσμήσεις για να αποτρέψετε την πρόσκρουση των οδόντων από το λεπτό ύφασμα.

5-Μπορείτε να επιλέξετε να καθαρίσετε τα παπούτσια σας με νερό και να απωθήσετε τους λεκέδες πριν τα φορέσετε. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που επιλέγετε είναι ασφαλές για αυτή τη χρήση. Σας συνιστούμε επίσης να τα φέρνετε στο τοπικό σας τσαγκάρη για να τα φροντίσετε επαγγελματικά. 

6-Εάν η εκδήλωσή σας είναι υπαίθρια, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα τακάκια στα τακούνια σας

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

7-Σε περίπτωση που τα παπούτσια σας είναι βρώμικα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τυχόν χαλαρή βρωμιά. Προσέχετε να μην τρίβετε τυχόν ακαθαρσίες στο υλικό. Για τα παπούτσια μεταξιού, καθαρίστε τις λερωμένες περιοχές χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και το νερό αραιωμένο σε απαλό απορρυπαντικό σαπουνιού. Χρησιμοποιήστε μια ήπια κίνηση γύρω από το κύκλωμα για να αντιμετωπίσετε πεισματικά σημάδια.

8-Όλα τα διακοσμημένα παπούτσια μας είναι χειροποίητα. Ελέγχετε περιοδικά για χαλαρούς μεταλλικούς γάντζους για να βεβαιωθείτε ότι κρατούν τα κρύσταλλα άθικτα. Πιέστε προς τα κάτω ή σφίξτε τους οδόντες γύρω από τα κρύσταλλα.

9-Για να κρατήσετε τα παπούτσια σας για μεγάλο χρονικό διάστημα πάντα τα φυλάσσετε σε ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φώς