Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Πλήρης Οδηγός Για Την Επιλογή Νυφικά Παπούτσια

Πρέπει να φορέσω τα παπούτσια γάμου μου;

Μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που κάθε νύφη αντιμετωπίζει είναι να επιλέξει το νυφικό της. Το φόρεμα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, μπορεί να αισθάνεται σαν να το χειρίζεται πολύ! Όταν πρόκειται για την εύρεση του τέλειου ζευγαριού παπουτσιών, είναι κατανοητό ότι ορισμένες νύφες έχουν διάφορες ερωτήσεις ή αισθάνονται αβέβαιοι για το είδος παπούτσια για γάμο που φορούν. Το μεγαλύτερο ερώτημα που ακούμε είναι «ποια παπούτσια πρέπει να πάω αν τα φοράω για 12+ ώρες;».

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε! Έχουμε όλες τις γνώσεις και τις απαντήσεις από την πολυετή πείρα και έχουμε να κάνουμε από πρώτο χέρι με αυτούς τους τύπους ερωτήσεων!

Αν ψάχνετε για μερικά όμορφα παπούτσια για τη μεγάλη σας μέρα, τότε θα βρείτε μερικά όμορφα παπούτσια εδώ !

Πρέπει να επιλέξω τα παπούτσια γάμου μου πριν ή μετά το φόρεμα;

Όταν αγοράζετε τα παπούτσια του γάμου σας θα εξαρτηθεί από το τι σας φαίνεται σωστό. Ορισμένες νύφες έχουν ένα συγκεκριμένο μπιχλιμπίδι, θέμα ή φωτογραφία που χρησιμοποιούν για να σχεδιάσουν το γάμο και το ντύσιμο τους. Άλλοι πηγαίνουν για αυτό που «αισθάνεται σωστό» όταν δοκιμάζουν ένα φόρεμα! Έχουμε πολλές νύφες να έρχονται σε μας και να ερωτευτούνε με ένα ζευγάρι παπούτσια και απλά να χτίζουμε το γαμήλιο στυλ τους γύρω από τα νυφικά παπούτσια τους. Ορισμένες νύφες έχουν ήδη ένα φόρεμα με το οποίο ερωτεύτηκαν, απλώς προσπαθούν να βρουν τα τέλεια παπούτσια που ταιριάζουν.

Δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση, σχεδιάζετε το νυφικό σας όπως νομίζετε ότι είναι κατάλληλο - είναι η μεγάλη σας μέρα!

Σε ποιο ύψος πρέπει να πάω;

Αυτή είναι μια κλασική ερώτηση. Απευθύνεται άμεσα στην ερώτηση που αναφέρθηκε στην αρχή. τι ύψος τακουνιών χρειάζεστε αν θα φοράτε τα παπούτσια του γάμου σας όλη την ημέρα; Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας την πρώτη ερώτηση. «με ποια παπούτσια είμαι άνετα φορώντας;».

Μπορεί να φοράτε ψηλά τακούνια κάθε μέρα για δουλειά ή για αναψυχή, ή να φορέσετε ένα ζευγάρι φλατ. Το γεγονός είναι, αν πηγαίνετε κατ 'ευθείαν για ένα παπούτσι ύψους 9 εκατοστών όπως αυτά και δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτά, σίγουρα θα υποφέρετε. Δοκιμάστε τα και πηγαίνετε με αυτό που σας αισθάνεται πιο άνετα.

Τα παπούτσια του γάμου μου πρέπει να είναι λευκά;

Με τίποτα! Θα διαπιστώσετε ότι πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης έχουν νυφικά παπούτσια σε διάφορα χρώματα, ειδικά χρωματιστό σατέν ελεφαντόδοντο, Nude, Ιβουάρ, Γκλίτερ κ.λ.π, δεν σημαίνει ότι τα παπούτσια σας πρέπει ακόμη να ταιριάζουν με το νυφικό σας φόρεμα! Μια σύγχρονη νύφη μπορεί να θέλει ένα ζευγάρι μπλε παπούτσια για το « κάτι μπλε » ή απλά ένα ζωντανό παπούτσι που μπορούν να φορέσουν ξανά και ξανά μετά τη μεγάλη ημέρα τους. Πολλά παπούτσια από έρχονται επίσης σε ένα βαμμένο ύφασμα, οπότε οι νύφες μπορούν να φορούν οπουδήποτε χρώμα στη μεγάλη τους μέρα!

Πρέπει να φορέσω τα παπούτσια γάμου μου;

Πέρα από μια σκιά μιας αμφιβολίας. Φορώντας τα παπούτσια γύρω από το σπίτι θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν είναι τέλεια και αν είστε άνετοι σε αυτά. Η άνετη επένδυση στο παπούτσι βοηθά στη στήριξη των κύριων περιοχών του ποδιού που δοκιμάζουν τον πόνο και προσπαθώντας στα παπούτσια βοηθά ακριβώς να βεβαιωθείτε ότι το παπούτσι στηρίζει το πόδι σας σωστά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα, δοκιμασμένα και φυσικά υψηλής ποιότητας! Οι ειδική της εταιρείας BILERO πριν από κάθε κατασκευή φροντίζουν τα παπούτσια να είναι όχι μόνο εντυπωσιακά αλλά και άνετα για τη μεγάλη σας μέρα!

Τι γίνεται αν ο καιρός είναι κακός την ημέρα του γάμου;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προφυλάξεις που μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που οι ουρανοί αποφασίσουν να ανοίξουν, αυτή είναι μια πιθανότητα. Υπάρχει μια ποικιλία από σπρέι και λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε, ώστε να αποτρέψετε τη βρωμιά και τα σημάδια νερού από τη χρώση του γάμου σας και των παπουτσιών της παράνυμφος σας. Ελέγξτε την ετικέτα προτού αγοράσετε ένα προστατευτικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσει το υλικό του παπουτσιού

Μπορώ να προσαρμόσω το δικό μου ζευγάρι παπούτσια για γάμο;

Όταν πρόκειται για γάμους σήμερα, τίποτα δεν συμβαίνει. Μη νιώθετε ότι πρέπει να φορέσετε κάτι παραδοσιακό. 

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και την παραμικρότερη λεπτομέρεια' όπως το χρώμα, το ύψος, το υλικό, τα διακοσμητικά ακόμα και το σχέδιο αν θέλετε να νιώσετε μοναδική!

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς για να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα:

Καραθεοδωρή 7 Περιστέρι ,12242 Αθήνα

Γενικές Πληροφορίες

Τ: +30 210 5789936 & 6983590178
E: bilero.gr@gmail.com

Για online αγορές

www.bilero.gr