Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Κατασκευή Υποδημάτων Πολυτελείας BILERO

Η εταιρία BILERO ιδρύθηκε το 2009 από τα αδέρφια, Μπιλέρος Ιωάννης και Μπιλέρος Θωμάς με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή, εμπορεία γυναικείων και νυφικών υποδημάτων πολυτελείας! Ο στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε παπούτσια υψηλής ποιότητας, υπερασπίζοντας έτσι την τεχνογνωσία μας και την πολυτέλεια!

Η παραγωγή μας με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό εγγυάται την υψηλή ποιότητα τον προϊόντων. Αυτό αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την εταιρεία BILERO η οποία δεσμεύετε για την ενίσχυση και την άμυνα της Ελληνικής τεχνογνωσίας.

Εκείνο που ξεχωρίζει την εταιρία μας, εκτός από την εμπειρία στο χώρο, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε,είναι η συνέπεια που επιδεικνύουμε απέναντι στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι άμεσες σε όλες τις περιπτώσεις. Στην BILERO, η εξυπηρέτηση του πελάτη δεν αποτελεί υποχρέωση. Είναι ικανοποίηση μας. 

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι θέλουμε τα παπούτσια μας να κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη επειδή αξίζει το καλύτερο.