Οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή θέλουν νέα και γενναία βήματα. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα δικά σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας

Νυφικά - Γυναικεία Παπούτσια Custom Made

Νυφικά - Γυναικεία Παπούτσια Custom Made

Δυσκολεύεστε να βρείτε άνετα υποδήματα;Έχετε διαφορετικά μεγέθους πόδια και χρειάζεστε χωριστά μεγέθη για τα παπούτσια σας;

Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί στο πάτωμα.

Σημειώστε κάθε άκρο του ποδιού σας

Συμβουλή του μακρύτερου ποδιού και της πλάτης της φτέρνας.Μετρήστε την απόσταση (# 1)

Συμβουλή: Χρησιμοποιείτε πάντα τη μεγαλύτερη μέτρηση, αν βρίσκεστε ανάμεσα στα μεγέθη ή το ένα πόδι είναι μεγαλύτερο από το άλλο, μετακινηθείτε μέχρι την αύξηση του επόμενου μεγέθους.

Όλα τα πόδια δεν είναι τα ίδια. Εκτός από τα κανονικά εφοδιασμένα μεγέθη μας, προσφέρουμε την επιλογή των υποδημάτων ειδικά κατασκευασμένα για τα δύσκολα πόδια σας. Μπορούμε να το προσαρμόσουμε σχεδόν σε οποιοδήποτε μέγεθος / σχήμα πόδια.

Βήμα πρώτο

Κατά τη μέτρηση, τοποθετήστε και τα δύο πόδια σε χαρτί.

Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το στυλό εντελώς κάθετα.

(Εάν αισθάνεστε ότι οι μετρήσεις σας αλλάζουν σημαντικά ενώ στέκεστε, τότε παρακαλώ τοποθετήστε και τα δύο πόδια ενώ καθίσετε).

Βήμα δεύτερο

Χρησιμοποιώντας μια μεζούρα, μετρήστε την περιφέρεια γύρω από τη σφαίρα του ποδιού (απλά άνετα, μην τραβάτε πολύ σφιχτά). Η μπάλα του ποδιού είναι το ευρύτερο τμήμα του ποδιού, ακριβώς πίσω από τα δάκτυλα των ποδιών (# 4).

Σημειώστε τη μέτρηση του ποδιού σας

Βήμα τρίτο

Πάρτε μια δεύτερη μέτρηση της περιφέρειας του ποδιού σας 1 1/2 ίντσες πίσω από την πρώτη μέτρηση (προς τον αστράγαλο σας)(# 5)

Στην παραπάνω εικόνα θα δείτε όλα τα σημεία μέτρησης τον ποδιών σας για να σας κατασκευάσουμε τα δικά σας παπούτσια

Γενικές Πληροφορίες

Τ: +30 210 5789936 & 6983590178

Καραθεοδωρή 7 Περιστέρι ,12242 Αθήνα

E: bilero.gr@gmail.com

Για online αγορές

www.bilero.gr